Zbirka Maksimir Rim Novogradnja Svježe

Zbirka Maksimir Rim Novogradnja Svježe. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Maksimir rim luksuzan trosoban stan.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Attractive Brand New Penthouse 70m2 With Parking 2287 Metropola Agencija Za Nekretnine

Istaknuto Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Attractive Brand New Penthouse 70m2 With Parking 2287 Metropola Agencija Za Nekretnine

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Slobodan četverosoban stan na 1. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Slobodan četverosoban stan na 1.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Slobodan četverosoban stan na 1. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Slobodan trosoban stan na 1. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Slobodan trosoban stan na 1.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom Index Oglasi

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Slobodan četverosoban stan na 1. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura... Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.

Prodaja Stan 71 45 M2 Rim Maksimir Bonus Nekretnine

13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir... Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Prodaja stanova u novogradnji maksimir.. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Brand New Apt 71 39m2 With Terrace Parking Garage 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir rim luksuzan trosoban stan.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 144 5m2 S Terasama Garazom Parkingom 2932 Metropola Agencija Za Nekretnine

Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Slobodan četverosoban stan na 1.. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Slobodan četverosoban stan na 1. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Slobodan trosoban stan na 1. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, ….. Slobodan trosoban stan na 1.

Flats For Sale In Zagreb Split Biliskov

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 144 5m2 S Terasama Garazom Parkingom 2932 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Slobodan trosoban stan na 1. Slobodan četverosoban stan na 1... Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova.

Hosti Novogradnja 3s Db 96m2 Sa Pogledom Na More Stan Apartman

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Zagreb Maksimir Novogradnja 2021 Pz 63 41m2 Index Oglasi

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova.

Prodaja Stanova Remete

Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda.. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 71 39m2 S Terasom Parkingom Garazom 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda... Slobodan trosoban stan na 1.. Slobodan trosoban stan na 1.

Nekretnine Hrvatska Prodaja Kuca Stanova Zemljista

Maksimir rim luksuzan trosoban stan... Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 71 39m2 S Terasom Parkingom Garazom 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Slobodan trosoban stan na 1. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Slobodan četverosoban stan na 1.. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 71 39m2 S Terasom Parkingom Garazom 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Slobodan trosoban stan na 1... Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Slobodan četverosoban stan na 1. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Maksimir rim luksuzan trosoban stan.. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom Index Oglasi

Slobodan trosoban stan na 1.. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Slobodan trosoban stan na 1. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Slobodan četverosoban stan na 1.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …

Flats For Sale In Zagreb Split Biliskov

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2... Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova.

Maksimir Rim Novogradnja 4sobni Stan S Vrtom Prodaja

Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda.

Prodaja Zagreb Maksimir Luksuzna Kuca S Bazenom Biliskov

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2... Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Slobodan četverosoban stan na 1. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima.

Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom Index Oglasi

Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Brand New Apt 71 39m2 With Terrace Parking Garage 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom.

Njuskalo Stanovi Zagreb Novogradnja

Maksimir rim luksuzan trosoban stan.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom Index Oglasi

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.

Stan Zagreb Maksimir 69 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Slobodan četverosoban stan na 1. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Maksimir rim luksuzan trosoban stan.

Zagreb Maksimir Novogradnja 2021 Pz 63 41m2 Index Oglasi

Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Slobodan trosoban stan na 1. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom Index Oglasi

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima.

Maksimir Eurovilla Hr

Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Slobodan trosoban stan na 1. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom 2374 Metropola Agencija Za Nekretnine

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Slobodan trosoban stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova... Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.

Stan Zagreb Maksimir Rim Novogradnja 103 M2 Prodaja

Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …

Prodaja Kuca Kuce Prodaja Nekretnine Njuskalo

Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Novogradnja Najam Maksimir Ul Milana Pavelica Index Oglasi

Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova.

Luksuzan Stan Zagreb Maksimir Remete Rim 70 M2 Novogradnja Prodaja

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2.. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.

Njuskalo Stanovi Zagreb Novogradnja

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Slobodan četverosoban stan na 1. Slobodan trosoban stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Slobodan četverosoban stan na 1.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

Prodaja stanova u novogradnji maksimir... Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Maksimir Rim Novogradnja 103 M2 Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Slobodan trosoban stan na 1. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Slobodan četverosoban stan na 1. Maksimir rim luksuzan trosoban stan.

Zagreb Maksimir Novogradnja 2021 Pz 63 41m2 Index Oglasi

Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 71 39m2 S Terasom Parkingom Garazom 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Slobodan trosoban stan na 1. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Slobodan četverosoban stan na 1. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Hrvatska Bazzar Nekretnine

Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Slobodan četverosoban stan na 1.

Rijeka Srdoci Novogradnja 2s Db Povrsine 63m2 Stan Apartman

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Slobodan četverosoban stan na 1. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Njuskalo Stanovi Zagreb Novogradnja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2.. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Slobodan trosoban stan na 1. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Prodaja Stanova U Zagrebu I Na Jadranu Kastel Nekretnine

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Katu u obračunskoj površini 144.5m2 po cijeni od 2,400€/m2 sa pripadajućim terasama, garažom i parkirnim mjestom. Slobodan trosoban stan na 1. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Prodaja Kuca Kuce Prodaja Nekretnine Njuskalo

Slobodan četverosoban stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Slobodan četverosoban stan na 1. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Prodaja stanova u novogradnji maksimir... Slobodan četverosoban stan na 1.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova.

Povoljno Maksimir Rim Atraktivan Trosobni 177 39 M2 Terasa Od 73 20 M2 Prodaja

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Slobodan trosoban stan na 1. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Maksimir rim luksuzan trosoban stan... Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Prodaja Stan 71 45 M2 Rim Maksimir Bonus Nekretnine

U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Slobodan trosoban stan na 1. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 71 39m2 S Terasom Parkingom Garazom 2371 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Luksuzno opremljen, balkoni u tikovini, ograda.

Opatija Bregi Moderna Novogradnja 104 M2 Sa Pogledom Na More Stan Apartman

Maksimir rim luksuzan trosoban stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir... Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Njuskalo Stanovi Zagreb Novogradnja

Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodaja stanova u novogradnji maksimir.

Trnje Novogradnja Trosoban Stan 64 8m2 Zagreb Appartment

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Slobodan četverosoban stan na 1. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 125m2. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.

Stan Zagreb Maksimir 69 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. Slobodan trosoban stan na 1.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 144 5m2 S Terasama Garazom Parkingom 2932 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir, prekrasna izuzetno kvalitetno građena urbana vila, sa 6 stanova. 13/11/2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Slobodan trosoban stan na 1. Slobodan četverosoban stan na 1. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prekrasno uređen trosoban stan na 2 katu, površine 95m2, sa pripadajućim parkirnim mjestom, garažom i spremištem, obračunski nkp 115m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Slobodan četverosoban stan na 1.

Popular posts from this blog

62 Kuhinje Lesnina Brdo

Popisi 77+ Plasticne Stolice Akcija Izvrsno